Bedrijfsbezoek bij Puur Blauw met inspirerende lezing en muziekoptreden

Wat hebben we een prachtige avond beleefd bij Puur Blauw in Veenendaal. En wat een opkomst! Het was een ontzettend drukbezochte, volle, energieke avond waar we met veel genoegen op terugkijken. De voorzitter trapte de avond af ten overstaan van ongeveer 75 belangstellenden en na de presentatie van Krista Schoot van en over Puur Blauw, wist zanger Jurriën Koops, met een enkele meezinger, de stemming er goed in te krijgen.

Positieve gedachten

Daarna was het woord aan inspiratiespreker Rob Wuijster. Deze voormalig bondscoach van het Zwitsers hockeyteam liet ons zien hoe positieve gedachten je werk, je doelstellingen en je resultaten beïnvloeden. Op een zeer onderhoudende en boeiende wijze wist Rob uit te leggen hoe je brein en een positieve gedachtenwereld ècht effect hebben in je dagelijkse werk en dus op je onderneming. Gedachten zijn uiteindelijk een bepalende factor!

Spetterend optreden

Met een hapje en een drankje werd geanimeerd genetwerkt en er was een heerlijk buffet dat werd verzorgd door DeMaes Cateringservice. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van Paultje Poets die met mooie Nederlandse klassiekers en zijn eigen nieuwe single, een boel mensen aan het zingen en dansen kreeg. Zo sloten we een bijzondere en geweldige avond af.  We zijn Gert Jan Schoot van Puur Blauw en Dick van der Maes dankbaar voor het mogelijk maken van deze avond.

Welkom aan onze nieuwe leden

Paul van Dun van Van Dun Counseling 

Marcel van Nieuwamerongen van MMC Store B.V.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht. 

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Let op: onze bijeenkomst is in mei niet op de laatste donderdag van de maand maar op 19 mei! Dit is onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering met een bedrijfsbezoek bij Energie voor Elkaar in Ede.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via [email protected]

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 19 mei 2022.

Het bestuur