Bezoek brouwerij Onder de Linden

Het nieuwe jaar werd passend ingeluid in Brouwerij Onder de Linden te Wageningen.
 
Voorzitter Bas van Riel heet iedereen van harte welkom. Hij vertelt o.a. dat we vanaf februari, als vast item op de avond, twee leden de mogelijkheid willen geven om een pitch te houden. Dit kan gaan over een nieuw product, een succesverhaal, een innovatie etc. Je kunt je hiervoor van te voren opgeven via info@mkbvalleiregio.nl.
Tevens is onze nieuwe website klaar en zal de komende 2 weken live gaan (zie ook onder nieuws en mededelingen).
 
De vele introducees krijgen de gelegenheid zich kort voor te stellen.
 
Caroline Gerressen van FISQ houdt een presentatie over bedrijfsopvolging en -overdracht op het moment dat ons als ondernemer iets mocht overkomen. Ze geeft een goede uitleg over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel in privé als zakelijk. Je kunt dit voorkomen door een (levens)testament te maken, zo luidt het advies.

Dan is het woord aan de twee eigenaren van de brouwerij, zij vertellen dat dit één van de oudste drie brouwerijen in Nederland is. Op dit moment wordt in de Brouwerij van het Café Onder de Linden het Wagenings Blond en het Wagenings Tripel gebrouwen. Maar ze kunnen niet alleen met bier uit de voeten, want ook gedestilleerd zoals jonge jenever (35%), wodka (40%), gin (45%), oude jenever (40%) en twee soorten whisky worden met passie gestookt en met trots geschonken in het café. Aansluitend is er een rondleiding waar we stap voor stap het proces kunnen volgen.
 
Onder het genot van het eigen bier / whisky en een hapje was er daarna nog tijd genoeg om te netwerken in het gezellige proeflokaal.

Foto overzicht
Klik hier voor een foto overzicht.

Welkom aan ons nieuwe lid
Karin Bronwasser van Bronwasser websites

Sponsorpakketten
Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen
De volgende bijeenkomst is op 28 februari a.s., waar Crop te Ede ons bijpraat over de wijzigingen en gevolgen van het Belastingplan 2019.

Goed nieuws: de nieuwe website van MKB Valleiregio is nu echt klaar. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties…We verzoeken jullie tevens om in te loggen (gebruikersnaam en wachtwoord zijn beiden je mailadres hetgeen je na het inloggen kan aanpassen) en je profiel te checken c.q. aan te passen.
Wij zijn nog steeds  op zoek naar collega’s die de functie van activiteitencommissie, PR & Communicatie, secretaris en penningmeester willen vervullen. Informatie hierover ontvang je via de bestuursleden of via info@mkbvalleiregio.nl