Bedrijfsbezoek bij Pacor in Ede

In de ontvangstruimte in Ede omringd door tassen werden we hartelijk ontvangen door gastheer Robert Klerk van Pacor. Na het welkomstwoord kreeg onze introducé de mogelijkheid om zich te voor te stellen en werd DeMaes Cateringservice als zilversponsor verwelkomd met een warm applaus.

Samenwerking als basis

Directeur Robert Klerk kreeg vervolgens het woord om meer te vertellen over zijn bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte en gepersonaliseerde tassen en riemen. Op een open en persoonlijk wijze vertelde Robert over het ontstaan in 1998, via vallen en opstaan en zakelijke lessen, tot het huidige succes en de gestage groei die Pacor inmiddels heeft ingezet. Samenwerking ligt aan de basis van het duurzame succes van Pacor: nationaal en internationaal.

Riemen, riemen en nog eens riemen

Robert zette zijn bezielende betoog voort met een rondleiding door het bedrijf. In een mooie presentatieruimte stond een keur aan gepersonaliseerde tassen en speciale tassen voor hulpdiensten tentoongesteld. Bij het betreden van de voorraadkamer kwam ons een heerlijke ledergeur tegemoet van honderden Italiaanse riemen, gesorteerd op kleur. Er was zelfs een heuse riem gemaakt van appels!

Klik hier voor een foto overzicht

Kerstpakketten en relatiegeschenken

In de indrukwekkende bedrijfshal stonden de dozen en pallets al klaar voor een nieuwe bestemming. Dat gaf genoeg inspiratie bij het netwerken en stemde tot nadenken over bijzondere tassen als relatiegeschenk of in het kerstpakket. Zo te horen aan de reacties was het een geslaagde avond met dank aan onze gastheer!

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe zilversponsor

Wij heten van harte welkom ons bestaande lid: Dick van der Maas als zilversponsor De Maes Cateringservice.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 20 april hebben we de ALV en een rondleiding in het nieuwe AFAS-gebouw in Leusden. Deze bijzondere bijeenkomst start al in de middag.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 20 april.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum