Bedrijfsbezoek bij Ingenious, ondernemer van het jaar 2022

We werden hartelijk ontvangen in het prachtige, modern en industrieel ingerichte pand aan de Vendelier in Veenendaal. Na opening door onze voorzitter Caroline Gerressen kregen de introducees de gelegenheid zich voor te stellen. Bram Bart van Van Loon Advocaten schudde ons wakker tijdens zijn ledenpitch ten aanzien van risico’s voor consumententransacties op afstand (online, telefonisch).

’Meest inspirerende Binnenstadsproject’

De kredietcrisis in 2008 dwong de vastgoedwereld om anders te gaan kijken naar project- en gebiedsontwikkeling om bouwprojecten en gebieden weer haalbaar en klaar te maken voor de toekomst. Ingenious zag juist hierin haar kansen en is op

1 september 2009 opgericht. Zij zijn in Veenendaal en omgeving een belangrijke partij en betrokken bij meerdere gebiedsontwikkelingen. Een van de bekendste projecten is het Stadsstrand in hartje centrum van Veenendaal, dat zelfs de prijs voor ‘Meest Inspirerende Binnenstadsproject’ heeft binnengesleept.

Schuilkerkje

Johan nam ons mee in een enthousiast verhaal ook over dochteronderneming Tomorrow, die zich vanuit een maatschappelijke visie inzet voor behoud van erfgoed en monumenten. Zoals de transformatie van het Verborgen kerkje aan de Zandstraat. De rondleiding nam een verrassende wending voor een van onze leden toen ze haar inzending voor een fotowedstrijd van de Rijnpost destijds -met het schuilkerkje als onderwerp en ‘Favoriet van de redactie’- zag prijken in het kantoor van eigenaar Johan! Zie hiervoor de foto.

Het ontbrak ons aan niets tijdens het netwerken naderhand met heerlijke borrelplanken en de toegewijde verzorging van Sandra. Een mooie gelegenheid om de introducees en elkaar beter te leren kennen.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 29 juni is er een zomer BBQ bij Wijngaard Zuid Veluwe in Wageningen. Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 29 juni.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum