Bedrijfsbezoek bij Energie voor elkaar en ALV

Tijdens deze mooie warme avond kwamen we samen aan de voet van de molen ‘Concordia’ bij onze gastheer ‘Energie voor Elkaar’, het platform waarbij aangesloten organisaties en warmtebedrijven elkaar versterken, We werden ontvangen met heerlijke hapjes en een enthousiast welkom door onze voorzitter Bas.

Energietransitie

Communicatieadviseur Audrey van den Berg nam ons mee in de actuele wereld van de energietransitie aan de hand van een leerzame presentatie en vragen die bij ons leven ten aanzien van warmte en energie. Een boeiende uiteenzetting over het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van slimme warmtenetten volgde en vooroordelen werden uit de weg geruimd.

Graansilo

Na afloop van deze presentatie kregen we de gelegenheid voor een rondleiding door het historische pand. Vanaf het dak konden we een blik werpen op de zogenaamde stellingmolen die dateert uit 1865. Via een ingenieuze trapcontructie liepen we door de oude graansilo. Uiteraard werd er ook gezorgd voor de inwendige mens met een heerlijk buffet.

Algemene ledenvergadering

Na de beknopte en duidelijke presentatie van de ALV werd Caroline Gerressen voorgesteld als nieuwe voorzitter en unaniem gekozen onder luid applaus. Wij wensen Caroline succes toe! Hierna was het tijd om afscheid te nemen van Bas van Riel na 5 jaar bevlogen voorzitterschap. In een korte toespraak werd Bas bedankt voor zijn tomeloze inzet en gedrevenheid voor onze mooie club.

Bas, nogmaals bedankt voor je toewijding en loyaliteit voor MKB Valleiregio en je inspirerende persoonlijkheid. Gelukkig blijf je nog verbonden aan onze mooie club!

Met algemene goedkeuring werd de ledenvergadering afgesloten en was er gelegenheid om te netwerken op deze bijzondere locatie.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht. 

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst donderdag 30 juni: Wijnproeverij met Durf te vragen!  We ontmoeten elkaar bij Wijgaard Zuid-Veluwe te Wageningen.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via [email protected]

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 30 juni 2022.

Het bestuur