Bedrijfsbezoek Arehbo


Dit keer waren we te gast in de schitterende, nieuwe huisvesting van Arehbo. Onze voorzitter Caroline heette iedereen van harte welkom en de introducees stelden zich voor. Na de introductie van het avondprogramma kreeg Wouter van de Goor het woord voor een korte bedrijfspresentatie.

Hulp en veiligheid 
Arehbo is de samentrekking van ARBO en EHBO en de naam dekt daarmee de bedrijfsactiviteiten die gericht zijn op veiligheidstrainingen op het gebied van arbeidsomstandigheden, EHBO- en BHV-hulp en brandveiligheid. Het bedrijf van Wouter en Gerben van de Goor heeft de nodige aanpassingen ondergaan en is daarmee klaar voor de toekomst.

Kikken met fikken 
Met veel enthousiasme werd er deelgenomen aan de diverse workshops. Onder begeleiding van gedreven instructeurs werden o.a. ‘heftige bloedingen’ gestopt, geoefend met tourniquets en snelverband, dummy’s gereanimeerd en geoefend met de AED. Het meest spannende van alles was wel de activiteit ‘kikken met fikken’ in een heuse buiten-blusunit. We kregen waardevolle tips en hebben diverse methoden geoefend om brandjes te blussen.

Levensbedreigende ervaringen 
Na afloop konden we met een hapje en een drankje weer een beetje op adem komen en de levensbedreigende ervaringen uitwisselen tijdens het netwerken. Te horen aan alle reacties was het een geslaagde avond met dank aan onze gastheren!

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 27 oktober zijn we welkom bij Impulse op de Campus in Wageningen voor het thema Arbeidsconflicten oplossen met praktijkcase. Denk je eraan om extra introducees mee te nemen?
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 27 oktober.

Het bestuur

Bedrijfsbezoek Arehbo