Bedrijfsbezoek aan Online Marketing Agency in Ede

Aan de Dieselstraat in Ede werden we hartelijk ontvangen door een enthousiast team van OMA, Online Marketing Agency. Dat zij nauw samenwerken en onder hetzelfde dak als Inoma, het full-service marketingbureau van Daryl Baars, was goed te zien in de uitstraling van het mooie ruime pand. Zijn voorliefde voor luxe, oude automobielen was op meerdere plaatsen in het pand zichtbaar.

Bij binnenkomst mocht iedereen een lootje trekken uit een grote glazen pot…

Enquête

MKB Valleiregio wil graag groeien en de opkomst per bijeenkomst vergroten. Daartoe had het bestuur een korte enquête opgesteld, die nagenoeg iedereen heeft ingevuld. Er zal verslag worden gedaan van de conclusies en acties die hieruit zullen volgen.

Opkomst en toekomst

Het onderwerp van deze bijeenkomst: “hoe haal je het maximale uit je website en social media” was een trigger voor een grote opkomst. Onze voorzitter Caroline Gerressen gaf de introducees de gelegenheid zichzelf voor te stellen. Ook blikte zij in haar welkomstwoord vooruit op een aantal verrassende bijeenkomsten, zie hiervoor het overzicht op de website. Het jaar 2023 trappen we bijzonder af met een bezoek aan Landgoed Salentein: een proeverij van de mooiste wijnen van eigen bodega.

Passie, teamspirit en creativiteit

Daniël Kuipers, eigenaar van OMA, gaf een gelikte presentatie waarbij hij ons meenam in zijn verhaal hoe hij in slechts vier jaar tijd een goed, hecht en professioneel team wist te bouwen. Zijn enthousiasme, normen en waarden en kennis van zaken zijn kenmerken die hierbij opvielen. Ook kregen we tips en tricks voor een eenvoudige website-analyse en een gratis websitescan aangeboden.

Lootje

Na afloop van de presentatie ontstonden vele goede gesprekken in een open sfeer onder genot van een hapje en drankje. En tja, wat te doen met het lootje? Er bleek een elektronisch rad van fortuin te zijn, waarmee iedereen een leuke gadget kon winnen en zo kwam ook aan deze enerverende avond een einde.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe lid

Wij heten van harte welkom: Jan van Hoorn van Continue IT.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 15 december 2022 sluiten we het jaar af met een spannend dinerspel in café-brasserie Zeldzaam in Veenendaal.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 15 december.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum