ALV en rondleiding AFAS gebouw in Leusden

Om geen netwerkmogelijkheid onbenut te laten vertrokken we deze keer gezamenlijk per bus naar Leusden. In het schitterende AFAS Theater stond ons een bijzondere rondleiding te wachten. In de ontvangsthal prijkte een voorproefje in de vorm van een prachtige maquette van het pand, in detail nagebouwd met heuse lego-blokjes.

Aandacht voor de mens

Enthousiast werden we ontvangen en rondgeleid door gastheren Max en Dennis. Overal zijn uitgelichte schilderingen te vinden van oude grootmeesters nagemaakt met lookalikes. In de prachtige patio met piano, geeft Jan Vayne regelmatig acte de présence. Geen receptie maar een ontvangstcafé. En een sporthal met een ingenieuze vloer die digitaal de sportveldbelijning aanpast. Ook een klimwand, meditatieruimte en massageruimte kwamen langs en getuigen van aandacht voor de mens. Aan de overkant van de weg zijn zelfs twee panden aangekocht, waarvan één ruim 200 Oekraïense vrouwen en kinderen huisvest met een school. Indrukwekkend.

Gastvrijheid in eigen restaurant

Kortom; duurzaamheid, techniek en sociale betrokkenheid komen overal tot uitdrukking. Na de rondleiding konden we napraten en genieten van een heerlijk luxe diner in het restaurant, gerund door eigen koks en hosts met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Algemene ledenvergadering

Op de agenda stond een verhoging van de contributie en sponsoring per 2024. In een levendige discussie ontstonden ideeën over de groei van onze club en vergroting van de opkomstgraad per bijeenkomst. In een plan van aanpak zal dit verder worden uitgewerkt en we danken onze leden voor hun grote betrokkenheid. Met meerderheid van stemmen is het voorstel aangenomen.

In een bestuurswissel namen we afscheid van Jeanine na 4 jaren inzet voor de PR en Communicatie. Met een prachtig boeket werd Jeanine bedankt door onze voorzitter onder luid applaus.

Jeanine, nogmaals hartelijk dank voor je toewijding en betrokkenheid om onze rol op LinkedIn met succes te vergroten!

Met algemene goedkeuring voor het toekomstige aantal bestuursleden van vier, werd de ledenvergadering afgesloten met gelegenheid tot netwerken.

Sponsorpakketten

Wil jij ook meer exposure voor jouw bedrijf? Bekijk onze sponsorpakketten en meld je aan.

Welkom aan onze nieuwe leden

Wij heten van harte welkom: Sander van Gent van PINOLO in Veenendaal.

Mededelingen

  • Volgende bijeenkomst: Op donderdag 25 mei a.s. brengen we een bezoek aan Ingenious, ondernemer van het jaar 2022. Introducees zijn van harte welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via info@mkbvalleiregio.nl

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 25 mei.

Het bestuur

Bekijk het fotoalbum