Alles over elektrisch rijden bij Broekhuis Opel

We waren deze avond te gast bij een van onze leden Broekhuis Opel aan de Frankeneng in Ede. In de showroom, te midden van een keur aan elektrische auto’s, werden we ontvangen met een kopje soep en een hapje. Daarna hield Bas zijn befaamde openingswoord waarna de gasten de gelegenheid kregen zich voor te stellen.

De ins en outs over elektrisch rijden

De vestigingsdirecteur van Broekhuis, Bert Middelman heette ons van harte welkom en vertelde iets over de geschiedenis van Broekhuis en de enorme vlucht die het familiebedrijf heeft genomen. Gevolgd door accountmanager Ive Harmsma met een uiteenzetting over de diverse zakelijke en particuliere automodellen én de voordelen van elektrisch rijden. De mogelijkheden van leasen en de fiscale voordelen kwamen vervolgens aan de orde in presentaties door onze leden Huib van Loon en Tina Kiyumarsi. De sprekers wisten de groep een uur lang stil te houden dus we mogen concluderen dat het een interessante en leerzame avond was.

Auto’s kijken

Na de presentaties waren de sprekers beschikbaar voor vragen waarna we genoten we van een heerlijke maaltijd. Er was  ruimschoots tijd om te netwerken en natuurlijk om de auto’s in de showroom te bewonderen.

We kijken terug op een leuke avond met een boeiend thema en zien uit naar de volgende keer!

Welkom aan onze nieuwe bronssponsor

Wij heten van harte welkom: onze nieuwe bronssponsor Schuiteman Accountants en Adviseurs.

Foto overzicht

Klik hier voor een foto overzicht. 

Mededelingen

  • Let op: In verband met Koningsdag is onze bijeenkomst in april niet op de laatste donderdag van de maand maar op 21 april! Deze keer bij Puur Blauw in Veenendaal.
  • Wil je een leuke pitch houden i.v.m. een nieuw product, een succesverhaal, innovatie etc.? Geef je dan van tevoren op via [email protected]

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomst op donderdag 21 april 2022.

Het bestuur