Van Veen Advocaten

Algemene informatie

Een op maat gemaakte oplossing, daar geloven wij in. En in die oplossing is Van Veen Advocaten creatief, maar altijd no-nonsense. Is het nodig, dan kunnen wij bemiddelen (ook als mediator) of procederen.

Vele grote ondernemingen, kleine ondernemingen en particulieren in Nederland en daarbuiten gingen u al voor. Die grote reikwijdte hebben wij mede te danken aan de centrale ligging van Van Veen Advocaten.

Ons advocatenkantoor staat in Ede; op vijf minuten afstand van de A12 tussen Arnhem en Utrecht. Al kunnen wij ook makkelijk gebruik maken van de digitale snelweg, als dat uw voorkeur heeft. Videobellen via Microsoft Teams is soms wel zo makkelijk tussen uw drukke bezigheden door. Natuurlijk komen onze advocaten ook graag bij u of uw organisatie langs. Door u, uw organisatie en de zaak goed te kennen, valt er namelijk meer winst te behalen. Persoonlijk contact is voor een prettige samenwerking en een goede afloop van de zaak van belang.

Toegankelijk

Wij voelen de verantwoordelijkheid die u in onze handen legt. Om die reden staat uw vaste aanspreekpunt 24/7 voor u klaar als de zaak daarom vraagt. Niet voor niets nemen wij onze advocaten naast hun kennis, ook aan op basis van toegankelijkheid.

Groots in expertises

Met veertien verschillende rechtsgebieden en meer dan vijftig expertises hebben wij veel juridische kennis in huis. Eén advocaat kan niet in alle rechtsgebieden de beste zijn, daarom hechten wij grote waarde aan specialisatie. De advocaten binnen Van Veen Advocaten zijn gespecialiseerd in een paar rechtsgebieden en hebben binnen deze rechtsgebieden hun eigen specialismen. Zo schakelt u een advocaat in met echt verstand van zaken. Deze advocaat kan zich dankzij professionele ICT-middelen en secretariële ondersteuning volledig op uw zaak focussen.

Kennis delen

De advocaten delen hun juridische kennis graag met u. Dit doen zij tijdens de maandelijkse kennissessies, grootschalige seminars, masterclasses, inhouse-trainingen en workshops. Verder schrijven zij elke week artikelen over recente uitspraken en relevante juridische onderwerpen of spreken zij een podcast in. Tot slot sturen wij één keer per maand een informatieve nieuwsbrief of een Update Arbeidsrecht.

Chris Tijman
Advocaat

0318-687894
c.tijman@vanveen.com

Contactdetails

0318-687878

Bezoekadres

Keesomstraat 7
6717 AH, Ede

info@vanveen.com
www.vanveen.com