Vallei Advocaten & Mediators

Algemene informatie

Vallei Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor dat zich met name richt op de zakelijke markt in de Vallei regio (Arnhem – Utrecht). Binnen deze markt ligt onze expertise op het ondernemingsrecht, (collectief) arbeidsrecht, personen- en familierecht, incasso, mediation en huurrecht. Wij zien de advocatuur als een tak van sport met meerdere disciplines, namelijk onderzoeken, analyseren, adviseren, procederen en onderhandelen. Als advocaat moet wij namelijk niet alleen in beeld komen als er problemen zijn, maar vooral om problemen te voorkomen!

De advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators hebben jarenlange ervaring en expertise. Het is voor ons dus mogelijk snel tot de kern van de zaak te komen en samen met de klant verdere (gerechtelijke) stappen te ondernemen.

Tot slot, veel van onze advocaten zijn ook mediator. In die hoedanigheid informeren en begeleiden wij vanuit een onpartijdige opstelling klanten met als doel gerezen geschillen in onderling overleg te beslechten. Dit voorkomt tijd, geld en onzekerheid.

Martijn Groot Kormelink
Advocaat en mediator

06-55204435
grootkormelink@vallei-advocaten.nl

Richard Bruinier
Advocaat en mediator

06-57405437
bruinier@vallei-advocaten.nl

Bas van Riel
Advocaat

06-53111692
vanriel@vallei-advocaten.nl

Contactdetails

0318-619121

Bezoekadres

Arnhemseweg 12
6711 HA, Ede

grootkormelink@vallei-advocaten.nl
www.vallei-advocaten.nl