O-twee Accountants

Algemene informatie

O-twee Accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Wij hebben een open en transparant gesprek met onze klant. Pas als je weet wat een klant bezighoudt, kun je doelgericht en efficiënt adviseren. Hierbij denken wij als accountants en handelen als ondernemers. Altijd met persoonlijke aandacht, tijd en focus.

Met deze focus streven we onze visie na. Bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect en een pro-actieve houding ten aanzien van onze klant en regelgeving.

Wij hebben een platte organisatie-structuur met korte lijnen. Onze werksfeer is open en informeel, onze werkwijze pragmatisch en doelgericht. Een sterk team met vijf partners in de directie, allen afkomstig vanuit een Big Four omgeving en meer dan 55 medewerkers. Bij ons werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide mensen, die servicegericht en betrokken zijn. Daardoor zijn we flexibel en kunnen snel schakelen, doordacht en doelgericht.

Persoonlijk

Naast mijn werkzaamheden als accountant, gericht op cijfers en fiscale gegevens, vind ik het net zo belangrijk om met de ondernemer mee te denken over de toekomstplannen. Een jaarrekening laat goed zien hoe het bedrijf het afgelopen jaar heeft geacteerd. Vervolgens pak ik graag mijn rol als businesscoach en geef de ondernemer inzicht in hoe zijn bedrijf er voor staat en bespreek wat hem of haar bedrijfsmatig bezig houdt. Het komt voor mij dan vooral neer op de vraag of een bedrijf nog in de pas loopt met de eigen doelstellingen.

Geboren en getogen in Nunspeet en nu samen met mijn vrouw en 3 kinderen woonachtig in Putten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, ‘lekker buiten bezig zijn’ en sporten.

Wilt u meer weten? Een kop koffie staat altijd voor u klaar. Mocht er aanleiding zijn voor een uitgebreide kennismaking, dan doen wij dit graag op een wijze die voor u passend is.

 

Berry van 't Hul
Vestigingsdirecteur

+31(0)6-38422791
b.vanthul@o-twee.com

Contactdetails

+31(0)88-2443687

Bezoekadres

Keesomstraat 44
6716 AB, Ede

info@o-twee.com
www.o-twee.com