Alfa accountants en adviseurs

Algemene informatie

Welkom bij Alfa!

Samen met jou zorgen wij voor een sterk lokaal ondernemerschap!

Jouw bedrijf is een belangrijke motor voor de economische groei en ontwikkeling op lokaal niveau. Jij zorgt voor werkgelegenheid en draagt bij aan een prettig woon-, studeer- en werkklimaat!

Als betrokken sparringpartner staan wij jou bij in het ondernemerschap. Dat doen wij niet alleen cijfermatig. Je hebt een team van specialisten tot jouw beschikking die graag met je meedenken. Specialisten die in dezelfde regio wonen en werken als jij, waardoor ze jouw uitdagingen kennen en je proactief adviseren. 

Je hebt altijd één aanspreekpunt. Deze collega is volledig op de hoogte van dat wat in jouw bedrijf speelt en heeft kennis van de markt en de branche. Diegene denkt proactie met je mee, deelt ontwikkelingen met jou én brengt je in contact met collega’s die specifieke kennis hebben. Kennis die jij kunt inzetten om te ondernemen.

Je leest hier meer over onze dienstverlening. 

Voel je welkom!

Wij komen graag bij jou langs om jou en jouw collega’s te ontmoeten. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij Alfa in Ede.

Persoonlijk

Naast mijn werkzaamheden als accountant, gericht op cijfers en fiscale gegevens, vind ik het net zo belangrijk om met de ondernemer mee te denken over de toekomstplannen. Een jaarrekening laat goed zien hoe het bedrijf het afgelopen jaar heeft geacteerd. Vervolgens pak ik graag mijn rol als businesscoach en geef de ondernemer inzicht in hoe zijn bedrijf er voor staat en bespreek wat hem of haar bedrijfsmatig bezig houdt. Het komt voor mij dan vooral neer op de vraag of een bedrijf nog in de pas loopt met de eigen doelstellingen.

Geboren en getogen in Nunspeet en nu samen met mijn vrouw en 3 kinderen woonachtig in Putten. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, ‘lekker buiten bezig zijn’ en sporten.

Wilt u meer weten? Een kop koffie staat altijd voor u klaar. Mocht er aanleiding zijn voor een uitgebreide kennismaking, dan doen wij dit graag op een wijze die voor u passend is.

 

Berry van 't Hul
Directeur

+31(0)6-38422791
bvthul@alfa.nl

Contactdetails

+31(0)88-2531691

Bezoekadres

Keesomstraat 11
6717 AH, Ede

ede@alfa.nl
https://www.alfa.nl/ede