Bronwasser Websites

Algemene informatie

Ik ben Karin Bronwasser, een blonde krullenbol met een passie voor websites. Met al bijna 20 jaar ervaring met WordPress help ik jou graag met je website. Ik ontneem je graag alle stress en zorgen die je met je website hebt. Nieuwe site? Ik ga graag met je aan de slag, wanneer nodig samen met een grafisch vormgever die gelijk heel je huisstijl kan verzorgen. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met Erika Koster van K.I.P Label, ook lid van MKB Vallei regio. 

Is je site al een oudje en aan renovatie toe, zodat je weer ‘helemaal verliefd op je site’ kan worden. Dan pakken we dat samen op.

Afhankelijk van wat jij wilt en kunt bouw ik de site voor je of help en leer ik jou zelf de site op te zetten en bij te houden. Dan gaan we samen een dag of dagdeel achter de computer zitten aan de woonkamertafel en leg ik je de kneepjes uit die je nodig hebt.

Ook aan een veilige plek online kan ik je helpen met mijn hostingpakket zonder zorgen. Als je website daar staat neem ik al het technisch onderhoud voor mijn rekening (geen stress over updates en backups) en natuurlijk zorg ik dat de website veilig is voor aanvallen van buitenaf.

En heb je al een website en wil je van dat updaten en zo af.. daarvoor bied ik mooie onderhoudspakketten. Ik hou je site in de gaten, zorg dat er dagelijks een backup wordt gemaakt en dat alles binnen WordPress netjes up-to-date wordt gehouden.

Vragen over je website of een keertje hulp nodig. Bel of mail me

Wil je eens kijken wat ik voor je kan betekenen: Maak een afspraak of spreek me aan tijdens een van de netwerkbijeenkomsten als je lid bent van MKB Vallei regio.

Karin Bronwasser
WordPressoloog/Webbouwer

06 29282423
karin@bronwasserwebsites.nl

Contactdetails

06 29282423

Bezoekadres

Janstraat 8
6721XP, Bennekom

karin@bronwasserwebsites.nl
https://www.bronwasserwebsites.nl