Bronwasser Websites

Algemene informatie

Karin Bronwasser is de enthousiaste webbouwer bij Bronwasser Websites. Met al bijna 20 jaar ervaring met WordPress helpt zij anderen graag met hun website. Dat kan zowel het oplossen van problemen zijn bij een bestaande website of een hele nieuwe website maken met een ontwerp op maat, helemaal naar jouw huisstijl… nog geen huisstijl? Ook geen problemen. De vormgevers waar Karin mee samenwerkt, kunnen je daar mee helpen. Een van de vormgevers waar Karin mee werkt is MKB valleiregio lid Erika Koster van K.I.P Label.
Ben je starter en nog geen budget voor een uitgebreide website, ook dan kun je bij Bronwasser Websites terecht. In een workshop van een dagdeel maak je samen met Karin een website en leer je hem zelf vullen. Allemaal met WordPress. Het leuke van WordPress is dat je de website later makkelijker kan “upgraden” als er meer budget is.
Ook voor een hostingpakket zonder zorgen kan Bronwasser Websites verzorgen.
En als de website online is en je het (technisch) bijhouden liever niet zelf doet, dan heeft Karin van Bronwasser Website een abonnement voor onderhoud en backup en kun je afspraken maken voor extra support of hulp bij het toevoegen van nieuwe content. Maak een afspraak of spreek Karin aan tijdens een van de netwerkbijeenkomsten.

Karin Bronwasser
WordPressoloog/Webbouwer

06 29282423
[email protected]

Contactdetails

06 29282423

Bezoekadres

Janstraat 8
6721XP, Bennekom

[email protected]
https://www.bronwasserwebsites.nl