Arehbo service en advies

Algemene informatie

Arehbo is actief in opleidingen en cursussen EHBO, BHV, VCA en brandbestrijding Wij willen klanten door service en advisering, de beste kwaliteit en keuzemogelijkheden bieden. Onze docenten hebben bevoegdheden van diverse organisaties zoals het oranje kruis en het NIBHV. Ze kunnen inspelen op behoeften van onze klanten en cursisten.

Arehbo levert een tal van producten voor de inrichting van de BHV organisatie en voert onderhoud uit op uw veiligheidsmiddelen. Deze service is ontstaan uit behoeften van onze klanten en is inmiddels uitgebreid tot de webwinkel bhvsupport.nl.

Onze medewerkers hebben een passie voor het vak en zij zijn degenen die het verschil maken bij ons streven naar kwaliteit en tevredenheid. Ons doel is om de klant centraal te stellen, onder meer door innovatie in de cursussen en advies over producten en diensten. Op dit moment maakt Arehbo zich sterk voor het in kaart brengen van 6 minuten zones. dit zijn zones waarbij zowel defibrillators als ook de bedieners in beeld komen. Een zesminuten zone is van belang om op zeer adequate en snelle wijze te kunnen handelen bij hartstilstand

Gerrit van de Goor

0318-478870
adm@arehbo.nl

Jos van de Goor

0318-478870
adm@arehbo.nl

Contactdetails

0318-478870
0318-463929

Bezoekadres

Hoorn 18
6713 KR, Ede

adm@arehbo.nl
www.arehbo.nl