Inventarisatie Durf Te Vragen!

Op een mooie najaarsavond heb je een goed gesprek met twee andere ondernemers uit je netwerkclub. Er ontstaat een kruisbestuiving en voordat je het weet heb je elkaar geholpen met informatie, advies of een lead. Je durft een vraag neer te leggen en zo ontstaat een driehoeksgesprek. Een gesprek waarvan alle deelnemers het eigenaarschap hebben én dat daadwerkelijk waardevol is voor hun business. Hoe mooi is dat?! En waargebeurd…

Nieuw format: Durfvraag vooraf
Waar? Bij MKB Valleiregio natuurlijk. En zo ontstond het ook: op natuurlijke wijze. Deze prachtige ervaring werd met het bestuur gedeeld dat hiervoor een nieuw format heeft bedacht: de Durfvraag vooraf. Want hoe soepel en vloeiend deze ‘babbel met opbrengst’ ook verliep; dat is helaas geen garantie voor elk drietal.

 

Hoe het werkt

We vragen jou om de namen van 3 leden op te geven die je een vraag wilt voorleggen. Eén extra naam dus om de matchingskans te vergroten. Het moet wel een vraag zijn die je met de twee anderen erbij wilt bespreken, want het gaat om de meerwaarde die dat oplevert.
 
Stuur jouw selectie nog deze maand op en gebruik onderstaand formulier. Uit alle inzendingen ontstaat dan een soort puzzel waarmee het bestuur in de komende periode aan de slag gaat. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat de opbrengst voor alle deelnemers even groot is. Maar gezien de grote waardering van de speeddate-bijeenkomst van vorig jaar levert alleen al de diepgang die je met elkaar beleeft, heel wat op.

Een balletje kan raar rollen…

Zet voor jezelf alvast 3 vragen op papier, die je kunt stellen tijdens het driehoeksgesprek. Kort en bondig, met de naam van een ander lid of een introducé(e) erbij.

Misschien heb je een vraag aan een fiscalist over gunstige mogelijkheden voor je bedrijf, aan onze financieringsmensen om aan vreemd vermogen voor je bedrijf te komen, aan onze advocaten over het aannemen van personeel, aan onze leden die secretariële ondersteuning bieden en jou kunnen helpen, waardoor jij je op je kerntaken kunt richten. Of een gerichte vraag aan onze creatieve leden. Voorbeelden te over en professionals genoeg binnen MKB Valleiregio die jouw vragen kunnen beantwoorden of advies kunnen geven: Durf Te Vragen!

Wij kiezen twee vragen per indiener uit en proberen een interessante driehoek samen te stellen en grote kans dat jij er een geslaagde avond aan overhoudt!  En wie weet hoe het balletje rolt…?
Tja, dat wordt lastig in een driehoek natuurlijk, maar een balletje kan raar rollen. ?
 
We zijn benieuwd! Doe je mee? Vul onderstaand formulier in met jouw 3 namen en wij zorgen voor een boeiende avond.
 
Het bestuur 

Formulier Durf te vragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.