!!Bijeenkomst 30 juni 2022 is geannuleerd!!

Annulering bijeenkomst vanavond 30 juni 2022, Wageningen

Tot onze spijt hebben wij de moeilijke keuze moeten maken om de bijeenkomst van vanavond te annuleren. Het weerbericht meldde vanmorgen: “in de loop van de middag in vooral het noorden en oosten komen er enkele regen- en onweersbuien tot ontwikkeling. Dit zijn relatief kortdurende buien die wel in korte tijd behoorlijk fel kunnen uithalen. Naar verwachting ontstaan deze buien in de tweede helft van de middag in delen van Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. De zwaarste exemplaren gaan gepaard met zware regenval, hagelstenen van 1 tot 3 centimeter grootte en zware windstoten tot 70 km/uur”.

Op de Wageningse Wijngaard is beperkt beschutting, alleen een tent. De toilet is een dixie en het zou zeer vervelende gevolgen hebben als die bij bezetting omwaait. Mede omdat enkele weken terug juist dat deel in Wageningen ernstig is getroffen door een windhoos, heeft het bestuur moeten besluiten de bijeenkomst van vanmiddag te annuleren.

Veiligheid voor de groep, gaat voor gezelligheid. Een vroeg besluit was noodzakelijk om de kosten van bijvoorbeeld de catering te beperken. We hebben geprobeerd de bijeenkomst een week uit te stellen, dat is niet gelukt. Daarna is het voor de Wijngaard vakantie. We begrijpen de teleurstelling, die heerst er ook bij ons. We bezinnen ons nog hoe we jullie tegemoet kunnen komen bij een volgende bijeenkomst.

Namens het bestuur,

Caroline Gerressen
Voorzitter

Bekijk de aanmeldingen!