Zomer BBQ met wijnproeverij in Wijngaard Zuid-Veluwe in Wageningen met Durf te vragen

 
Tijdens de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie bieden we graag de gelegenheid om de opgedane ervaringen van het afgelopen halfjaar met elkaar te delen. Hiervoor komen we bijeen op het Wagenings Wijngoed, wijngaard op de Wageningse Berg. In juni 1998 is de eerste biologische wijngaard boven de grote rivieren in Nederland aangeplant door wijnmaker Jan Oude Voshaar. Het begon met 1 hectare Regent, een Duits druivenras. In 2004 volgde de nieuwste aanplant van 0,3 hectare. Vervolgens is de wijngaard in het voorjaar van 2015 overgegaan naar Stichting Wagenings Wijngoed.

We zullen de avond beginnen met Durf te vragen, zakelijk speeddaten. Daarna krijgen we een wijnproeverij en starten de rondleidingen, in twee groepen van maximaal 20 personen per groep, verzorgd door Erik Heijmans. Uitkijkend over de prachtige bossen, vervolgen we onze netwerkbijeenkomst met een BBQ.  De avond eindigt voor zonsondergang.

Let op! De bijeenkomst is op de Wageningse Berg; dus denk aan makkelijke loopschoenen. Voor de sanitaire stop is een Dixi aanwezig.


Programma

17:30 – Inloop met warme soep en een broodje
18:00 – Opening door de voorzitter
18:15 – Durf te vragen
19:00 – Wijnproeverij
19:30 – Start rondleidingen, BBQ en netwerken
21:30 – Einde MKB netwerkavond

Locatie

Wagenings Wijngoed
Kruising Scheidingslaan & Eerste Dorskampweg
6704 PC Wageningen

Parkeren (gratis): Het beste is om vanaf de Ritzema Bosweg in Wageningen bij de rotonde de Scheidingslaan in te rijden. Doorrijden tot aan het einde en daar te parkeren. De laatste 100 meter te voet het bospad inlopen. De wijngaard bevindt zich dan links.

Aanmelden & spelregels

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Graag uiterlijk 23 juni a.s. aanmelden in verband met het buffet.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt vóór 23 juni brengen we € 25,- excl. btw
  • (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 30 juni 2022. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 30 juni 2022 in Wageningen.

Het Bestuur

Aanmelden

Ik wil mij voor dit evenement aanmeldenIk neem een gast mee
{{ajaxMessage}}
Bekijk de aanmeldingen!

{{index +1}}. {{ person.company }}

{{ person.name }}

Niemand heeft zich aangemeld voor deze bijeenkomst.