Workshop Beehives

Ieder mens heeft tussen de 250 en 1.000 contacten. 
Dit grote netwerk wordt via het spel Beehives aangesproken.

Het Bijenkorfspel is een werkvorm waarmee ondernemers op ludieke manier hun netwerk kunnen inzetten en uitbreiden en antwoorden kunnen krijgen op hun vragen. Michiel van de Watering (Thexton Armstrong) heeft ervaring met dit netwerkspel en zal de begeleiding verzorgen.

Voorbereiding
Als voorbereiding op dit spel vragen we je zoekvraag op een kaartje (A6-formaat) te schrijven, deze wordt gebruikt bij het Bee Hives spel. Hoe specifieker deze vraag, des te meer de kans op goede contacten. Met wie wil je in contact komen, welke functionaris van welk type bedrijven of met welke consumenten? 
Neem ook voldoende visitekaartjes mee!

Over Michiel
Michiel is een ervaren consultant met een achtergrond in marketing en strategie. Hij heeft een succesvolle carrière in het activeren van onbenut potentieel in bedrijven. De meeste ervaring heeft hij opgedaan bij dienstverlenende organisaties, maar deinst door zijn Horeca achtergrond niet terug om door te pakken in productie omgevingen.

Doordat zijn werkzaamheden altijd alle niveaus van de organisatie raakten, is hij flexibel en heeft hij zicht op de motivatie van medewerkers in de verschillende lagen van de organisatie. In zijn aanpak is hij scherp op de inhoud en houdt oog voor individuele mogelijkheden.

Het wordt een inspirerende, actieve avond, waarmee je nieuwe contacten kunt leggen, binnen en buiten het MKB Valleiregio netwerk.

Programma en locatie
Vanaf 20:00 uur: inloop, start programma om 20:30 uur
21:30 Netwerken onder het genot van een borrel
Locatie: bij Jan Willem, Locatie de Veenderhoeve, Stationsweg 5a, De Klomp 
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden 
Meld je hier aan voor deze netwerkavond.
Introducees zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.
We zien je graag op donderdag 29 september.

Het bestuur.

Bekijk de aanmeldingen!