Wijnproeverij bij Landgoed de Salentein

We openen het jaar spetterend en op gepaste wijze in een bijzondere en sfeervolle ruimte, waarmee we aan een maximum aantal gasten gebonden zijn. Meld je dus snel aan!

Een warm welkom aan onze introducees

Vanwege een beperkt aantal plaatsen kunnen introducees zich aanmelden vanaf 1 januari 2023. Vergeet niet gelijk je bijdrage te voldoen zodat je plek is gegarandeerd. Vanzelfsprekend ontvang je de bijdrage retour als we je moeten teleurstellen. Meer specificatie vind je hieronder bij Aanmelden en spelregels.


Landgoed de Salentein kent een rijke historie. Het landgoed zoals we het nu kennen is opgericht door de heer Mijndert Pon. De geschiedenis van het landgoed voert echter terug naar de 16e eeuw wanneer de ‘Heren van Groot Vaneveld’ een bescheiden boerderij, uitbouwen tot een aanzienlijke hofstede. Deze hofstede vormde de aanzet voor vier eeuwen aan verdere uitbreidingen en verfraaiingen van het pand, dat vanaf dat moment door diverse adellijke families wordt bewoond. Er worden landerijen aan toegevoegd, bos aangeplant en de voorgevel van het huis wordt verrijkt met torens en kantelen.

Tegenwoordig bestaat Landgoed de Salentein uit Restaurant de Salentein, Huis de Salentein en de Callia Lounge. Huis de Salentein heeft 7 zalen met elk zijn eigen karakter. De inrichting van het huis is ontworpen door de architect van Trigt. Van Trigt zijn stijl is om de kracht van een gebouw op een moderne manier tot zijn recht te laten komen.

Tijdens ons bezoek krijgen we een rondleiding en worden we getrakteerd op een wijnproeverij. Tijdens de presentatie komen we alles te weten over Salentein wijnen van eigen bodega’s in Argentinië. Vanzelfsprekend wordt een selectie van de Salentein wijnen geschonken tijdens de presentatie vergezeld van heerlijke hartige vulling (vlees of vegetarisch).

Programma

19:45 Inloop met koffie, thee of fris
20:00 Opening door de voorzitter
20:15 Rondleiding
21:00 Wijnproeverij
22.00 Netwerkborrel
22:30 Einde programma

Locatie
Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA Nijkerk
Op het landgoed is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Aanmelden en spelregels

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Graag uiterlijk 20 januari a.s. aanmelden in verband met maximaal aantal reservering. Bij deze bijeenkomst kunnen slechts een beperkt aantal leden aanwezig zijn.
  • Heb je allergieën of dieetwensen? Dan kun je die doorgeven via <tkiyumarsi@schuiteman.com>.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 20 januari, brengen we € 28,- excl. btw (€ 33,88 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 28,- excl. btw (€ 33,88 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 26 januari 2023. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 26 januari bij Landgoed de Salentein in Nijkerk!

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!