Tussen kunst & kitsch met MKB Valleiregio

In samenwerking met Veilingbedrijf Derksen uit Arnhem, het oudste veilingbedrijf van Gelderland, organiseert MKB Valleiregio een mini ‘tussen kunst & kitsch’.

Altijd al willen weten hoe een veiling in zijn werk gaat? Of wil je weten wat dat ene item op zolder van oma waard is? Daar krijgen we vanavond antwoord op.

Kopen op een veiling is voor iedereen een spannende aangelegenheid, of het nu gaat om een stoeltje van 50 euro of om een kunstobject van duizenden euro’s, het blijft spannend.

Albert Keddeman is als veilingmeester / taxateur iedere keer weer op zoek naar een verrassing wat een veiling bijzonder kan maken. In 1945 is Derksen Veilingbedrijf begonnen met het veilen van roerende zaken en heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere en betere veilingbedrijven van Nederland.

Met ca. 20.000 kavels per jaar wordt er veel handel gedreven in antiek, kunst en inboedelgoederen. Een bijzonder vak waarbij de afwisseling enorm is. Als oudste veilingbedrijf van Gelderland heeft Derksen ook medewerking verleend aan het Tv-programma Cash op Zolder van de AVRO. (http://web.avrotros.nl/cashopzolder/player/20140410_uitzending/).

De mooiste uitzending werd in het Arnhemse veilingbedrijf opgenomen en was wekenlang het gesprek van de dag. Naast het veilen verzorgt Derksen Veilingbedrijf ook taxaties voor verzekeraars, notarissen, arrondissementsrechtbank of particulieren.

Benieuwd hoe Albert Keddeman enthousiast over zijn vak kan vertellen, kom dan op 31 maart naar MKB Valleiregio en neem een object mee waarover de veilingmeester wat kan vertellen. Misschien ligt er bij u wel ‘cash op zolder’.

NOTE: Leden die graag één item van zolder willen meenemen (graag handzaam formaat) om uitleg te krijgen en een mogelijke taxatie kunnen zich melden bij Angelique. Er is plaats voor 15 items. Dus wees er snel bij. Vol = vol angelique.ottens@sharity.eu.

Aanmelden
Meld je hier aan voor deze bijeenkomst. 
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Programma & locatie
19.30 uur ontvangst bij Concertzaal Ede
20.00 uur welkom door voorzitter Huib van Loon en aansluitend stellen introducees zich voor.
20.15 uur De heer Albert Keddeman neemt ons mee in de wereld van taxaties en veilingen. 
20.45 uur Er worden 15 items van leden besproken ‘a la tussen kunst & kitsch’. Is het kunst? Is het kitsch? En wat is het waard?
Vanaf 21.15 uur is er tijd om te netwerken en na te praten over de besproken items. Misschien hebben we wel een lid met een echte ……..
Locatie: Concertzaal Ede, Amsterdamseweg 9, 6711 BE Ede

Parkeren: kan op de Amsterdamseweg

We zien je graag op donderdag 31 maart 2016

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!