TOP BUSINESS EVENT: Inspiratie voor actieve ondernemers!

Op donderdagavond 25 oktober (vanaf 19:30) vindt er een Business evenement plaats in de Vallei (locatie: Cinemec). Voor dit exclusieve netwerkevenement hebben we René Boender ingehuurd om ondernemers te inspireren, activeren en te motiveren.

Topspreker: René Boender

De keuze voor René Boender komt voort uit zijn uitstekende reputatie, hoogwaardige EN toepasbare kennis voor onze doelgroep en zijn plezierig uitdagende stijl. “Het is tijd voor het NIEUW NEDERLANDS OPTIMISME Want iedereen moet precies weten hoe ’t tegenwoordig allemaal werkt. Toch… Ik beloof dat het echt lachen, leren en inspireren is en dat de tijd voorbij vliegt. De wereld verandert, veranderen jullie wel mee? De nieuwe “ROI” overtuiging ! Met IQ en vooral EQ is in! (ROI is return on involvement) Aan de hand van alle learnings uit de hele wereld kan ik dan onderbouwen waarom de rest 2012 toch nog aardig kan worden. En 2013 weer een feest. Ik zal dat illustreren met wat voorbeelden die leuk zijn om LIVE naar te luisteren en aanzetten om meer ‘zelf’ te gaan doen… Voorts laat ik zien wat nu wel werkt en wat niet en illustreren met voorbeelden uit de hele wereld zodat het aanzet de IDEATION! Dat is zelf ideeën ontwikkelen….” Meer weten? Kijk even naar dit filmpje:

Actief netwerken met ruim 350 ondernemers uit de regio

Er zijn 350 kaarten beschikbaar voor dit fantastische Business event. Het thema is: Inspiratie voor actieve ondernemers! In CineMec komen ondernemers uit de hele regio samen om zijn visie op ondernemen te horen en samen te netwerken. De avond start om 19:30. Het doel van de avond is om 350 ondernemers bij elkaar brengen van verschillende netwerk- en Businessclubs. Meld u direct aan via onderstaande link voor deze exclusieve avond!

Bekijk de aanmeldingen!