Technova Experience en Algemene ledenvergadering (ALV)

Let op: Deze bijeenkomst  is een week vervroegd i.v.m. de vakantie.


De wereld verandert in een snel tempo. Complexe vraagstukken vereisen technische specialisten. Tijdens de Technova Experience willen we je kennis laten maken met de wereld van de techniek en de rol die het nieuwe Technova College hierin speelt met faciliteiten als het TechnoDiscovery, de samenwerking met het Makerslab en een moderne werkplaats waar praktijkgericht beroepsonderwijs en bedrijfsleven samenkomen. Regionale bedrijven worden actief betrokken om mee te denken over de invulling van deze TechHub.

Speciaal voor de leden van MKB Valleiregio is er een interessant programma samengesteld, gericht op activiteiten als 3D-printen, Lasersnijden en virtual reality. Daarnaast is er een demo van de robot-productiestraat Mechatronica. Kortom veel leuks te beleven!

ALV

In combinatie met deze bijeenkomst wordt de jaarlijkse Algemene ledenvergadering gehouden. Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om bij de ALV aanwezig te zijn. Dit is een belangrijke bijeenkomst om je betrokkenheid bij en de continuïteit van onze vereniging te versterken. Om je voor te bereiden op deze avond kun je de agenda, begroting en notulen 2019 binnenkort en voorafgaand aan de vergadering downloaden. 

Programma

17:30: Ontvangst met thee en koffie
18:00: Opening door de voorzitter + welkomstwoord door Ad van Dijk, directeur Technova College
18:15: Warm/koud buffet
19:15: Inhoudelijk programma: Technova Experience
20:15: Start ALV in besloten zaal
21:30: Start netwerkborrel
22:30: Einde MKB netwerkavond

Locatie
Technova College

Adres
Bovenbuurtweg 7
6717 XA Ede
Routebeschrijving
Parkeren bij het gebouw, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst.
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

We zien je graag op donderdag 23 april 2020 in Ede.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!