Succesvol Grenzen Verleggen – Business Event 2016

Op donderdagavond 24 november vindt voor de 6e keer op rij het Business Event van MKB Valleiregio plaats en zijn we te gast in Hotel De Wageningsche Berg te Wageningen.

Met “Succesvol Grenzen Verleggen!” biedt MKB Valleiregio u als ondernemer een unieke avond vol inspiratie en nieuwe inzichten. Waar topsport en ondernemerschap elkaar vinden en u de mogelijkheid krijgt om actief te netwerken met 300 ondernemers uit de regio.

Vol enthousiasme stellen wij twee interessante sprekers aan u voor door wie u zich deze avond kunt laten inspireren:

Wereldrecordhoudster Freediving Nanja van den Broek weet de perfecte verbinding te leggen tussen Freediven en zakelijk succes. Niemand hield het voor mogelijk om met zo weinig diepte-uren het wereldrecord te verpulveren. Nanja deed het! Zij laat zien hoe u ten volle uw potentieel en uw energie kunt gebruiken en wat het effect hiervan kan zijn op uw zakelijke beslissingen.

Alfons Wispels van Raedthuys Pure Energie maakte de switch van de verzekeringswereld naar duurzame energie. Raedthuys heeft ruim €220 miljoen geïnvesteerd in wind- en zonne-energieprojecten in Nederland, voldoende groene stroom voor zo’n 48.000 huishoudens. Nieuwe windparken bevoorraden straks 75.000 huishoudens. Daarnaast redde hij FC Twente. Alfons heeft in deze trajecten diverse grenzen succesvol verlegd. Hoe?! Dat komt u te weten op deze avond!

Actief netwerken met 300 ondernemers uit de regio
Tijdens deze avond staat het contact met ondernemers uit de hele regio en van verschillende netwerk- en businessclubs centraal. Een unieke gelegenheid om ontwikkelingen te bespreken, nieuwe contacten te leggen, te verbinden en te netwerken. Voor dit mooie Business Event zijn rond de 300 plaatsen beschikbaar.

Locatie
Hotel de Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van het hotel.

Programma
Vanaf 19.30 uur ontvangst met koffie & thee in Hotel de Wageningsche Berg
20.00 uur start programma 
21.30 uur netwerkborrel, aangevuld met een pallet van heerlijke proeverijen.

Aanmelden
Dit netwerkevent is toegankelijk voor iedere ondernemer. 
Laat uw ondernemersgeest prikkelen, maak kennis met ondernemers uit de regio en kom naar het Business Event van MKB Valleiregio met het thema “Succesvol Grenzen Verleggen!
Een entreekaart kost slechts € 25,00 per stuk (Excl. BTW). 
Besluit u direct lid te worden dan betaalt u € 225,00 per jaar (Excl. BTW) voor ruim 11 kwalitatieve bijeenkomsten en is deze avond voor u geheel gratis.

Sponsorpakketten
Wilt u uw bedrijf bij een breed ondernemerspubliek onder de aandacht brengen? Kies dan voor een van de sponsorpakketten die wij speciaal voor dit evenement hebben samengesteld. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een e-mail naar: info@mkbvalleiregio.nl

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!