Outdoor Food & Wijnfestival Ginkelse Hei

De meesten van ons zijn eind augustus weer teruggekeerd van een welverdiende vakantie en dan bieden we graag de gelegenheid om opgedane ervaringen met elkaar te delen. Hiervoor komen we bijeen op het terrein achter de schaapskooi Ginkelse Hei in Ede waar een outdoor festival Food en Wijn plaatsvindt in samenwerking met Puur en Passie en Scouting Nederland.

Er worden enkele outdoor-activiteiten georganiseerd en na afloop gaan we lekker met elkaar aan tafel. Het wordt een 4-gangen diner, live bereid door topkok Patrick Bolsterlee op een BBQ of ofyr (zie foto), aangevuld met 4 wijnen van Puur en Passie in halve glazen (zodat iedereen nog naar huis kan rijden).

Na iedere gang gaan we wisselen zodat we veel mensen kunnen spreken. Als het echt heel droog is overleggen we met de brandweer wat nog mogelijk is in het natuurgebied. En als het regent kunnen we in de scoutingtent terecht. Maar we gaan natuurlijk uit van prachtig weer.

Na afloop kunnen we nog netwerken, uitkijkend over de prachtige heide…


Programma

17:30 Ontvangst met klein hapje/drankje
18:00 Opening door de voorzitter
18:15 Outdoor-activiteiten i.s.m. Scouting Nederland
19:30 4-gangen diner met wijn en enkele sprekers tussendoor over wijn, gerechten en scouting
21:30 Start netwerkborrel
22:30 Einde MKB netwerkavond

Locatie
Terrein achter de schaapskooi Ginkelse Hei in Ede.

Er is voldoende gelegenheid tot parkeren op parkeerterrein Schaapskooi aan de Wijde Veldweg aan de N224 (tegenover restaurant Juffrouw Tok). 

Aanmelden

  • Graag uiterlijk 26 augustus in verband met inkoop.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 26 augustus, brengen we € 25,- (€ 30,25 incl. BTW) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- (€ 30,25 incl. BTW). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 29 augustus 2019. Word je op deze bijeenkomst meteen lid, dan wordt dit bedrag verrekend met je lidmaatschap.

We zien je graag op donderdag 29 augustus 2019.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!

1. Madame & Office

Josée van den Heuvel

2. Werkkracht

Ester van de Groep