Online Teambuilding Game: Moviebusters!

In dit spel staat centraal het dwarsbomen van het plan van een Geheim Genootschap en zo de mensheid te redden! Via een online communicatieplatform komt iedereen vooraf centraal bij elkaar. Onze persoonlijke host licht het programma plenair toe. Hierna worden de teams geformeerd en vervolgens komen de teams elk in een aparte virtuele ruimte terecht en wordt het spel gestart.

Het spel wordt gespeeld via een app op je smartphone of tablet. Ieder teamlid kruipt hierbij in de huid van een filmheld en samen beantwoord je allerlei vragen en los je raadsels op. Je team komt voor allerlei ludieke opdrachten te staan met een hoog fun-gehalte waarbij samenwerken centraal staat. Met als doel het kraken van het codewoord om toegang te krijgen tot de Award-show, en zo het Geheim Genootschap op tijd een halt toe te roepen. Via de app is er interactie tussen de verschillende teams, met gadgets, pesterijen en een live tussenstand.

Uiteindelijk wordt in de centrale ruimte het winnende team bekendgemaakt door onze host. Maar nog leuker: gekke foto-opdrachten worden nog even aan iedereen getoond. Hilariteit gegarandeerd. Klinkt dit alles ingewikkeld? Geen zorgen! Het werkt echt heel eenvoudig, onze host leidt alles in goede banen en is tijdens het spel continu beschikbaar voor hulp.

Deelnemers ontvangen vooraf een link in de mail.

Programma

19:00 Start inloggen en testen verbinding
19:15 Welkom door de voorzitter
19:30 Instructie Moviebusters
19:30 Start Moviebusters
20:30 Bekendmaking winnaar en afsluiting
20:30 Nawoord voorzitter en voor de liefhebbers virtueel netwerken

 Locatie
Online

Parkeren
N.v.t.

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 24 mei a.s. aanmelden in verband met reservering.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 24 mei a.s., brengen we € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. Bijeenkomst 27 mei 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 27 mei 2021.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!