ONLINE SPEEDDATE VOOR ONDERNEMERS!

Maak verbinding met andere ondernemers en ontdek elkaars interesses en ambities!

Via de laptop contact maken met andere ondernemers die je soms een tijdje niet meer hebt gesproken? Het kan nu bij MKB Valleiregio. Informeer hoe het persoonlijk met elkaar gaat en hoe het staat met de business. Waar is men nu mee bezig, wat zijn grote uitdagingen en waar liggen de kansen? Elkaar ontmoeten, contact leggen, bijpraten en nieuwe mensen leren kennen en samen kansen ontdekken, staat centraal. Het wordt een leuke en spannende avond vol interessante ontmoetingen en boeiende gesprekken!

Hoe verloopt deze online speeddate?

Een gesprek zal ongeveer 6-7 minuten duren en dat is voorbij voor je het in de gaten hebt. In een uur tijd kun je zo’n 8 tot 10 mensen spreken. Als er even geen gesprekspartner beschikbaar is, kun je een spelletje doen.

Verrassingspakket

Als je je aanmeldt voor deze avond zorgt het bestuur dat er vooraf ook een verrassingspakket wordt afgeleverd bij je thuis. Deelnemers geven ook toestemming voor het gebruik van hun adres voor verzending van dit pakket.

Praktische zaken

De speeddate-link werkt alleen met Safari (Apple) en Google Chrome (Android/Windows). Deelnemers ontvangen een persoonlijke link via de mail en 06-nummer, en geven hierbij toestemming om deze persoonlijke gegevens te delen met de organisator. Hij staat jullie vooraf en tijdens het event bij om vragen te beantwoorden en te helpen bij problemen.

Programma

19:00 Start inloggen
19:15 Welkom door de voorzitter
19:30 Instructie online speeddate ondernemers
19:30 Start online speeddate
20:30 Einde online speeddate
20:30   Nawoord voorzitter
21:00   Netwerken en borrelen voor de liefhebbers
21:15   Einde

Locatie
Online

Parkeren
N.V.T.

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 22 maart aanmelden in verband met reservering.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 22 maart a.s., brengen we € 15,- excl. BTW (€ 18,15 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. Bijeenkomst 25 maart 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 25 maart 2021.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!