Online Escape Game: Save Arnhem!

Elkaar LIVE ontmoeten is de kern van ons bijeenkomsten. Samen uitdagende activiteiten ondernemen, gezellig met elkaar netwerken en interessante lezingen bijwonen. Maar… dit kan nu even niet, of het is op z’n minst anders dan we gewend zijn. Dit neemt echter niet weg dat het – juist in deze moeilijke tijd – belangrijk is om samen leuke dingen te ondernemen. Gelukkig leven we in het digitale tijdperk en biedt een online event dé uitkomst om de sfeer erin te houden! Om elkaar toch LIVE te ontmoeten, en evengoed een unieke beleving te creëren. Dat hebben we voor onze leden mogelijk gemaakt door Online Escape Game ‘Save Arnhem!’

Bij de inlichtingendienst hebben de hackers een verontrustende voicememo onderschept. Er is een dreiging van een aanslag en het is aan jullie om deze te verijdelen! Voorkom – binnen een uur – samen met je team de plannen van de terrorist.

Online komt iedereen samen en wordt het programma uitgelegd door een persoonlijke host. We worden gesplitst in verschillende teams die het tegen elkaar opnemen. Ieder team lost – onder leiding van de teamcaptain – door online zoek- en speurwerk allerlei vragen en andere raadsels op, en kan op die manier de aanslag voorkomen. Goed samenwerken is hierbij erg belangrijk.

Het maakt niet uit waar je (ter wereld!) bent, thuis of op kantoor; iedereen kan meedoen (via de link in de bijbehorende e-mail).

Programma

19:15 Welkom door de voorzitter
19:30 Welkom en instructie door de organisatie
19:45 Save Arnhem!
20:45 Afsluiting programma

Locatie 
Online

Parkeren 
NVT

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 25 januari a.s. aanmelden in verband met reservering.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 25 januari as, brengen we € 20,- excl. BTW, € 24,20 incl. BTW) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 20,- excl. BTW (€ 24,20 incl. BTW). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 ovv bijeenkomst 28 januari 2021.

We zien je graag op donderdag 28 januari 2021

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!