Ondernemen in het MKB is topsport!

Daarom nodigen we je graag uit voor een spetterende bijeenkomst op donderdag 29 mei a.s.. Deze bijeenkomst mag je (net als de meeste) niet missen omdat we een heel aantrekkelijk programma hebben voorbereid. Tussen 17:30 en 18:00 uur heten we je graag welkom bij VTC aan de Coniferenlaan in Veenendaal, daar start om 18:00 een tennis clinic onder leiding van tennis pro Jan Willem Escher. In deze clinic is er voor zowel getrainde als ongetrainde tennissers ruimte om de grenzen op te zoeken en je spel te vervolmaken. Deze clinic duurt tot ca. 20:00 uur. Deze clinic wordt jullie aangeboden door Epi-Flash Ontharingspraktijk. Daarna drinken we een drankje……….. en nog één ………….. terwijl Dick van de Maes de barbecue opstookt en allerlei lekkers aanrukt. We rekenen erop dat het deze avond prachtig weer zal zijn en we lekker samen kunnen netwerken en plezier kunnen hebben tot het ‘klaar’ is. Als voorbereiding van deze bijeenkomst vragen we je de volgende dingen te doen:

Meld je via het beantwoorden van deze mail of via de site aan voor deze sportieve bijeenkomst met een ‘smakelijk staartje’ Ook als je niet komt horen we dat graag even van je! We willen graag uiterlijk vrijdag 16 mei van iedereen weten of je er wel/niet zal zijn.
Als je erbij bent de 29e, trek dan lekker sportieve/comfortabele kleding aan met sportschoenen die vies mogen worden. Als je een eigen racket hebt mag je hem uiteraard meenemen, anders hebben we rackets beschikbaar.
De kosten van deze avond zijn € 0,– voor leden, introducés betalen € 35,– per persoon.

Let op: Ook als je denkt dat je niet sportief genoeg bent en niet tennist, ben je van harte welkom! Wij verheugen ons op deze gezellige en sportieve bijeenkomst en horen graag of je erbij bent!

Bekijk de aanmeldingen!