Netwerkbijeenkomst 30 oktober 2014 – Zakelijke etiquette

Zakelijke etiquette – verbeter uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties Op deze avond wordt u door Lilian Woltering meegenomen in de wereld van etiquette en omgangsvormen. Lilian Woltering is etiquettedeskundige en presentatrice. 
Al 12 jaar verzorgt zij met heel veel plezier trainingen, workshops, diners en presentaties op maat over zakelijke etiquette. Locatie
 Restaurant & Lounge Bar 3 Zussen, Kerkewijk-Zuid 115, 3911SC Rhenen. Programma – 19.30 uur ontvangst – 20.00 uur welkomstwoord Voorzitter en voorstellen introducees – 20.15 uur Workshop zakelijke etiquette door Lilian Woltering – 21.45 uur netwerken onder het genot van een hapje en drankje Workshop zakelijke etiquette Etiquette is niet alleen hoe u een tafel dekt of hoe u zich kleedt, maar ook hoe u omgaat met anderen op sociaal en zakelijk gebied. 
Etiquette geeft zelfvertrouwen en juist gebruik van etiquette biedt u de mogelijkheid om meer uit uw werk te halen. Tijdens deze workshop gaat Lilian Woltering o.a. in op de volgende onderwerpen:
 ▪ Het belang en effect van de eerste indruk ▪ Non-verbale communicatie ▪ Jezelf introduceren en andere mensen aan elkaar voorstellen, correcte handdruk, lichaamshouding, visitekaartjes ▪ Ontvangen van gasten op kantoor en te gast zijn ▪ Communicatie per e-mail en telefoon ▪ Omgaan met collega’s en klanten Natuurlijk worden er praktijkoefeningen gehouden en zal Lilian Woltering haar eigen ervaringen (inclusief blunders), anekdotes en voorbeelden van bekende personen met ons delen. Na de workshop is er volop gelegenheid om te netwerken en wordt de avond aangekleed met een drankje en een hapje verzorgd door 3Zussen. Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet u niet om uw introducé aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos. Meldt u nu aan via deze link of onderstaande aanmeld button. Foto’s van onze bijeenkomst van 25 september kunt u via deze link bekijken. Graag tot de 30ste!

Bekijk de aanmeldingen!