NetwerkBBQ bij JorisBrood

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten! We hebben er met z’n allen lang naar uitgekeken en we gaan weer gezellig met elkaar netwerken ‘in het echt’. Deze keer onder het genot van een heerlijke BBQ.

De bijeenkomst is bij JorisBrood, in de voormalige officierspaardenstal op het terrein van de Mauritskazerne in Ede. Bij JorisBrood draait alles om smaakontwikkeling. De ambachtelijke broden worden met de hand gevormd en gebakken op een stenen vloer. Naast bakkerij en winkel is JorisBrood ook een horecagelegenheid en vergaderlocatie.
 
Corona
Bij goed weer vindt de avond grotendeels buiten plaats. Bij slecht weer kunnen we binnen maximaal 40 personen corona-proof plaatsen. Daarom heeft deze avond een maximum van 40 deelnemers. Wie eerst komt, eerst maalt. Dus meld je snel aan!

Programma

18:00 uur Inloop met koffie/thee
18:15 uur Opening door de voorzitter
18:30 uur Korte presentatie en rondleiding door Joris van JorisBrood
18:45 uur Start BBQ en netwerken
22:00 uur Einde avond

Locatie 
JorisBrood, Verbindelaarsweg 90 in Ede.
Rijd vanaf de Eikenlaan de Verbindelaarsweg in, einde weg op de t-splitsing rechts. Na ongeveer 200 meter vind je het parkeerterrein aan de linkerzijde van de weg. Volg vanaf de Eikenlaan de oranje MKB Valleiregio-pijlen.

Parkeren 
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 21 juni a.s. aanmelden in verband met reservering.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 21 juni a.s., brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. Bijeenkomst 24 juni 2021.
  • Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 24 juni 2021.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!