Lezing: Een fascinerende reis van 28.365 km, door Marica van der Meer

Deze avond ontvangen de leden van MKB Valleiregio een lezing van Marica van der Meer en zijn wij te gast bij Moeke Rhenen in Rhenen.

Over Marica van der Meer
Marica van der Meer neemt ons mee op de fiets van Nederland naar Australië, 28.365 km in 15 maanden. Van theedrinken in Turkije naar het gastvrije Iran, waar alle vooroordelen over deze landen worden weggewerkt. In drie maanden fietst ze in haar eentje door China, waar vooral de politie een belangrijke rol speelt op de reis.

In Myanmar wordt ze achtervolgd door de geheime dienst op brommertjes, maar in de rest van Azië wordt ze op handen gedragen.

In Australië zijn ze niet erg blij met fietsers op de openbare weg en staat ze meer op het niveau van een dakloze.
Tijdens de lezing die Marica van der Meer aan onze leden zal geven, begeleid met prachtig beeldmateriaal, vertelt ze anekdotes over de meest indrukwekkende gebeurtenissen tijdens deze fascinerende reis.

Na afloop van de lezing is er voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers, onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje.

Programma en locatie
Vanaf 19:30 uur: inloop, start programma om 20:00 uur
Locatie: Moeke Rhenen, Veerplein 1, 3911 TN Rhenen 
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt aanwezig.

Aanmelden 
Meld je hier aan voor deze netwerkavond.
• Introducees zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

We zien je graag op donderdag 30 maart.

Het bestuur.

Bekijk de aanmeldingen!