Leefstijl

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) houdt Nederland in zijn greep. Mensen blijven zoveel mogelijk thuis om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Thuis blijven, thuis werken en thuis lesgeven hebben een enorme impact op ons dagelijks leven. Na twee maanden ‘intelligente lockdown’ is maar liefst één op de drie mannen 1-3 kilo aangekomen. In totaal is 49% van de mannen aangekomen. “Vrouwen doen het iets beter” volgens Happy Weight. “Maar 40% is aangekomen sinds de lockdown.” De belangrijkste oorzaak: we snoepen wat af en bewegen te weinig.
 
Hoe behouden we ons gewicht en een gezonde leefstijl in tijden van corona? Grote kans dat jij, net zoals het grootste deel van Nederland, momenteel thuiszit. Of je nu thuis aan het werken bent of een dagje vrij bent, het is zeker nu belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Fit20 zal ons helpen met een aantal oefeningen en tips!
 
Hiervoor komen we bijeen op het terrein van Vallei Advocaten & Mediators in Ede. In groepjes worden enkele sportieve oefeningen georganiseerd. Tevens zal een workshop over sporthorloges plaats vinden. Na afloop staat er een heerlijke BBQ gereed met volop gelegenheid tot netwerken. 
Hierbij worden de richtlijnen van de Rijksoverheid gehanteerd ten aanzien van Covid-19.
 
De algemene regel vanaf 1 juni is dat mensen die niet tot een huishouden behoren altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden, met binnen tot maximaal 30 personen.

Buiten mogen mensen bij elkaar zijn als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Vanaf 3 personen kan worden gehandhaafd op de onderlinge afstand van 1,5 meter.

Programma

18:00 uur:

18:30 uur:

18.40 – 19:40 uur:

19.45 – 21.00 uur:

21.00 uur:

22.30 uur:

Inloop met koffie en thee

Opening door onze voorzitter

Oefeningen in groepjes onder leiding van Fit20

BBQ

Start netwerkborrel

Einde MKB netwerkavond

Locatie

Vallei Advocaten & Mediators, Da Vincilaan 5b, 6716 WC Ede.
Er is voldoende gelegenheid tot parkeren.

Aanmelden

  • Graag uiterlijk 9 juli aanmelden voor deze extra ingelaste bijeenkomst bij een minimale opkomst van 30 personen. 
  • Als de bijeenkomst doorgaat en je hebt je aangemeld, maar je komt niet en je meldt je niet af voor 9 juli, brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. Bijeenkomst 16 juli 2020. Word je op deze bijeenkomst meteen lid, dan wordt dit bedrag verrekend met je lidmaatschap.

Hopelijk tot donderdag 16 juli 2020.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!