Bijzondere Ledenvergadering, kanotocht op de Grift & BBQ

Bijzondere Ledenvergadering

In samenhang met de kanotocht wordt een Bijzondere Ledenvergadering gehouden. Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om bij deze ledenvergadering aanwezig te zijn. 

De reden voor deze Bijzondere Ledenvergadering is het beëindigen van de bestuursfunctie van Rob Vogels. De leden wordt verzocht in te stemmen met het bestuursvoorstel om hem te ontslaan uit zijn functie.

Het bestuur is verheugd te melden dat een ander lid van MKB Valleiregio bereid is om de functie van Rob over te nemen. Het betreft Robin van Beek van Omnitief. Het bestuur zal de leden tijdens de Bijzondere Ledenvergadering voorstellen om in te stemmen met de benoeming van Robin als bestuurslid, conform artikel 9 van de Statuten.
       
Heb je vragen of opmerkingen? Voor een soepel verloop van de vergadering ontvangen we die graag vooraf schriftelijk op info@mkbvalleiregio.nl en  uiterlijk woensdag 24 augustus vóór 17:00 uur.

Kanotocht op de Grift & BBQ

Het Valleikanaal of de Grift is ongeveer 40 kilometer lang en loopt door de provincies Utrecht en Gelderland. De naam is ontleend aan de Gelderse Vallei waar het kanaal doorheen stroomt. Het loopt van de Nederrijn bij Rhenen (aan de voet van de Grebbeberg) naar de Eem in Amersfoort.

We gaan kanoën op een van de mooiste plekjes van Scherpenzeel op het Valleikanaal. Er zijn 1-, 2- of 3-persoonskano’s (inclusief zwemvesten) beschikbaar. Vanaf de opstapplaats bij de Brinkkanterweg varen we richting Veenendaal en weer terug. Bij terugkomst staat de BBQ klaar en kan het netwerken beginnen.

Diegenen die zeker willen zijn van een droge outfit, doen er goed aan op een extra setje kleding te rekenen. Omkleden kan in de toiletten. Er is voldoende toiletgelegenheid aanwezig.

Programma

17:30   – Inloop met warme soep en een broodje
18:00   – Opening door de voorzitter
18:10   – Introductie kanovaren en vertrek voor een tocht van ca 1 à 1,5 uur
19:45   – BBQ en netwerken
22:00   – Einde netwerkavond

Locatie

Kanoverhuur Scherpenzeel
Brinkkanterweg 20
3925 BA Scherpenzeel

Parkeren (gratis): Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden & spelregels

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt vóór 19 augustus brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Heb je allergieën of dieetwensen? Dan kun je die doorgeven via tkiyumarsi@schuiteman.com.
  • Introducees zijn van harte welkom tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw).
    Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 25 augustus 2022. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 25 augustus 2022 in Scherpenzeel.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!