Innovatie in de Zorg

Deze bijeenkomst brengen we een bezoek aan Landgoed Groot Zonneoord. Theo Dijkstra, directeur, Wim Post, projectmanager Noaber Foundation, vertellen over de historische en de huidige ontwikkelingen van het landgoed, van kinderkolonie via een beursgenoteerde softwareonderneming (Baan) tot wat het nu is geworden.

De Noaber Foundation heeft de missie op zich genomen om een gezond en lang leven te stimuleren en heeft voor dat doel het landgoed Groot Zonneoord verworven als broedplaats voor innovaties in de gezondheidszorg.

Het is een ideale omgeving voor technologische initiatieven, startups en reeds ‘gevestigde’ bedrijven die met innovaties impact willen realiseren. Hier zijn bedrijven als oa. Abakus (software voor fysio), Vitavalley (innovaties voor vitaliteit, zorg), Vitalhealth Software (cloudbased eHealth oplossingen), Xebic (software voor stidenten/docenten) en de Nationale trombosedienst actief. 

Aanmelden
Meld je hier aan voor deze informatieve bijeenkomst.
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Programma & locatie
19:30 uur: Inloop en ontvangst
20:00 uur: Welkom door de voorzitter, introducees en start programma
20:15 uur: Workshop Innovatie in de zorg door Theo Dijkstra en Wim Post
21:15 uur: Borrelen/netwerken na afloop in de kantine

Locatie: Landgoed Groot Zonneoord Zonneoordlaan 17 te Ede 
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig

We zien je graag op donderdag 31 mei 2018

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!