Hoe veilig is jouw identiteit?

Brenno de Winter geeft een korte lezing en daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Tijdens deze serieus game waarin een hack plaatsvindt ervaar je hoe het is om een datalek te moeten bestrijden en hoe het is om zelf te belanden in een heuse crisissituatie.

Een hacker heeft toegeslagen….
Hij eist nu een ‘beloning. Je bent beland in het crisiscentrum en gaat met elkaar de schade, de gevolgen en de verspreiding van gelekte gegevens tegen.

Hoe leiden we zo’n crisis in goede banen? Welke stappen gaan we zetten en in welke volgorde? Welke organisaties zijn nuttig en wat is een verspilling? Kan jij je klant tevreden houden? Deze en andere vragen spelen een belangrijk rol.

In deze spannende crisis, die ongeveer 70 minuten duurt, voeren de deelnemers de regie over het afwikkelen van het datalek. Sta stil bij de vele aspecten, zoals techniek, juridische gevolgen, continuïteit van de organisatie en organisatiepolitiek.

De deelnemers bepalen welke rol communicatie, juridische zaken, technische beschikbaarheid, onderzoek, de justitiële keten en de ketenpartners krijgen. Tijdens de oefening zijn er allerlei verstoringen. Voor welke is aandacht en vooral voor welke interrupties niet? Met behulp van audioboodschappen, video’s, interacties en opdrachten ondergaat de groep de hack met al haar facetten.
 
Aanmelden
Dit wil je niet missen! Bekijk hier de promo en meld je snel aan voor deze bijeenkomst.
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Programma & locatie
19:30 uur inloop en ontvangst
20:00 uur welkom door de voorzitter en start programma
20:30 uur Serieus game, je wordt gehackt en dan?
21:30 uur borrel en netwerken
Locatie: BIT, Galileïlaan 19, 6716 BP Ede 
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

We zien je graag op donderdag 26 oktober 2017

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!