E-chopper rijden en BBQ bij Grebbelinie Bezoekerscentrum in Renswoude

We komen al in de middag bij elkaar voor een ritje met de e-chopper, een elektrische scooter met brede banden, waarmee je geruisloos over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug of Veluwe kunt zoeven.

We gaan een Rondje Rond Renswouw   (ca. 27 km) doen door de gemeenten Renswoude, Scherpenzeel, Overberg, Veenendaal en Ederveen in de provincie Utrecht. Onderweg kunnen we genieten van het afwisselende landschap met boerderijen, bos en water. De tocht zal 2 uur duren.

Download hier de route:


Rond 18:30 zijn we terug voor een luxe BBQ met een ervaren kok op het terras van Restaurant Grebbelounge.

Programma

16:00 Ontvangst in Restaurant Grebbelounge
16:15 Opening door de voorzitter en aansluitend toelichting over gebruik van de E-chopper
16:30 Begin rondje Renswouw met de E-chopper
18:30 Terug voor BBQ met netwerken
22:00 Einde programma

Locatie 
Buursteeg 2, 3927 EJ Renswoude.

Parkeren 
Parkeerplaats ligt aan de overzijde van het restaurant. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden en spelregels

  • Graag uiterlijk 20 augustus a.s. aanmelden in verband met reservering E-choppers. Graag aangeven of je wilt rijden op een E-chopper en of je interesse hebt om als gids voorop te rijden. De knooppuntenroute staat alvast op de website.   
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt voor 20 augustus a.s., brengen we € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw) in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. btw (€ 30,25 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. Bijeenkomst 26 augustus 2021. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 26 augustus 2021.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!