De kunst van het verleiden

Sommige mensen krijgen alles gedaan bij anderen. Ze raken de juiste snaar waardoor ze anderen voor hun karretje spannen. Hoe doen ze dat toch?

Hoewel sommigen onder ons natuurtalenten zijn – goede verkopers kunnen álles verkopen – is verleidingskunde voor iedereen te leren! Experts komen er steeds meer achter de dat de ‘rationele’ klant vrijwel niet bestaat.

De ‘honger’ naar producten of diensten ontstaat vaak vanuit de emotie, de ‘onderbuik’. Als we daar iets al willen, stappen onze denkhersenen vervolgens om argumenten te vinden die de honger verklaren / goed praten. 
Met name onderzoek op het gebied van neuromarketing legt steeds meer mechanismen bloot waarmee de emoties van klanten geraakt kunnen worden.

Workshop “De kunst van het verleiden!” | 5plus1
Daan Overeem en Niels Götz van het Edese marketingpsychologische adviesbureau 5plus1 delen in de workshop de belangrijkste inzichten uit de neuro- en marketingpsychologie.

Hoe kan ook jij – nóg meer – de emoties van je klanten raken en beter worden in verleiden? De workshop geeft je concrete tips. Deze kan je in verschillende rondes direct toepassen op je eigen case!

Wat levert het op?
Inzicht in de échte drijfveren van de mens. En daarmee bouwstenen om de effectiviteit van je verleidingspogingen sterk te verbeteren.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor iedereen die effectiever wil worden in het verleiden van anderen.

Is de kennis direct toepasbaar?
Ja, je past de theorie meteen toe op je eigen case(s)

Aanmelden
Mis deze kans niet en meld je hier aan voor deze bijeenkomst. 
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Programma & locatie
19:30 uur inloop en ontvangst
20:00 uur welkom door de voorzitter en start programma
20:30 uur Workshop effectief verleiden
21:30 uur: borrel en netwerken
Locatie: Rabobank, Galvanistraat 2, Ede 
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage van de Rabobank.

We zien je graag op donderdag 28 september 2017.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!