Bijeenkomst GEANNULEERD

In de lijn der verwachting is de bijeenkomst van 28 mei 2020 van MKB Valleiregio geannuleerd. Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet versoepeling van een reeks maatregelen aangekondigd die gefaseerd worden doorgevoerd.

Daarmee is duidelijk geworden dat ook onze bijeenkomst van 25 juni 2020 helaas niet zal doorgaan. Dat betekent wel dat we voorzichtig optimistisch zijn en het vertrouwen hebben om jullie perspectief te bieden.

Vanaf 1 juli zijn er weer georganiseerde samenkomsten mogelijk als het coronavirus onder controle blijft.

We zijn benieuwd naar jullie verhalen
Anders dan jullie gewend zijn willen we in juli een extra bijeenkomst inlassen bij een minimale opkomst van 30 personen. Hiervoor willen we jullie animo polsen. Bij de volgende aankondiging is een speciale button toegevoegd. Met de button ‘Ja, ik kom naar de juli-bijeenkomst’ kun je je dan gelijk aanmelden.

Ondertussen is de Activiteitencommissie al druk in de weer om de samenkomst van onze netwerkclub in een nieuwe vorm te gieten. Een anderhalvemetervorm in een omgeving die coronaproof is.

Onze voorzitter Bas van Riel over Het Nieuwe Netwerken
“Als bestuur van MKB Valleiregio willen we graag vooruit kijken. Nu de mogelijkheid ontstaat om de blik weer op de toekomst te richten, willen we als netwerkorganisatie oppakken en in aangepaste vorm doorgaan met waar we gebleven waren: elkaar treffen en netwerken tijdens gezellige bijeenkomsten!

Het spreekt voor zich dat het bestuur haar verantwoordelijkheid neemt en zich dus strikt houdt aan de richtlijnen van het kabinet. We nemen geen enkel risico met de gezondheid van onze leden en introducees. Maar de behoefte aan persoonlijke gesprekken, het uitwisselen van ervaringen en bovenal onze ideeën over het Nieuwe Netwerken zal groot zijn.

Dus stellen we een bijeenkomst in juli voor en hopen we op een inspirerende en vertrouwde bijeenkomst. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 30) zien we jullie dan graag om met elkaar in gesprek te gaan over de gewijzigde omstandigheden voor onze ondernemingen in de Valleiregio.”

Zijn jullie ook aan netwerken toe en het delen van ervaringen?
Wij zien er in ieder geval naar uit om jullie weer te mogen ontvangen. Houd de nieuwe aankondiging voor juli in de gaten om je aan te melden (en check je spam). Sterkte en gezondheid toegewenst. Jullie horen van ons.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!