Bijeenkomst GEANNULEERD

Zoals te verwachten was, is ook de bijeenkomst Technova Experience met de Algemene ledenvergadering van 23 april 2020 van MKB Valleiregio geannuleerd. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn over onze bijeenkomsten, horen jullie dit van ons.

Flexibiliteit, creativiteit en veerkracht

Wij maken op dit moment een grote crisis door, die wij in ons land sinds lange tijd niet hebben meegemaakt. Daarmee is een bijzondere periode aangebroken die heel veel invloed heeft op bijna iedereen. In veel sectoren worden ondernemers getroffen door alle maatregelen die genomen zijn als gevolg van het coronavirus. En dat vraagt flexibiliteit, creativiteit en veerkracht om het hoofd boven water te houden en te zorgen dat het voortbestaan van de onderneming niet in gevaar komt. 

Denk aan elkaar

Juist ook in deze tijden probeert MKB Valleiregio er voor de leden te zijn. We proberen jullie dan ook zo goed als mogelijk te informeren over de concrete maatregelen die op onze ondernemers van toepassing kunnen zijn. Zo hebben we hieronder een link naar de Kamer van Koophandel opgenomen om jullie verder te helpen, indien dat nodig is.

We vrezen dat velen van jullie geraakt worden -en sommigen van jullie mogelijk zelfs zwaar- door de huidige ‘intelligente lockdown’. Denk daarom in deze tijden juist aan elkaar: mocht je bij bepaalde handelingen binnen je onderneming -die door kunnen blijven gaan- leden van MKB Valleiregio kunnen betrekken; doe dat dan! Omgekeerd roepen we leden op, niet te schromen om een beroep op elkaar te doen voor hulp, advies, informatie en daadkracht. Samen staan we sterk in deze crisis, en dat geldt bij uitstek voor leden van onze mooie club. Denk vooral aan elkaar, je gezin en je onderneming; dan proberen we gezamenlijk de crisis het hoofd te bieden zonder dat er dramatische gevolgen voor ons allemaal aan verbonden zijn!

Overheidsmaatregelen en anders samenwerken

Gelukkig heeft de overheid diverse goede maatregelen getroffen om ondernemers door deze moeilijke periode heen te helpen. Check hier de regelingen op kvk.nl of bekijk hier wat Ben Tiggelaar te vertellen heeft over samenwerken op afstand.

Ook de gemeente Ede heeft een extra nieuwsbrief over aanvullende regelingen voor ondernemers. Deze regelingen zijn alleen bestemd voor Edese ondernemers. De nieuwsbrief is geplaatst op LinkedIn.

Voor nu wensen wij jullie sterkte en gezondheid toe.

Het bestuur

Bekijk de aanmeldingen!