Bedrijfsbezoek HatchTech Experience Centre in Veenendaal

HatchTech houdt zich bezig met het uitbroeden van kuikens. Ze doen veel onderzoek en ontwikkeling op het gebied van systemen en producten gericht op incubatie, uitbroeden, opslag en transport van kuikens. Ook leveren ze ondersteunende diensten op het gebied van installatie en onderhoud. Recentelijk is HatchTech middels het bedrijf Seleggt (dochteronderneming van HatchTech en supermarktketen Rewe) betrokken geraakt bij een Duits onderzoek naar geslachtsbepaling bij broedeieren. Dit voorkomt het doden van mannelijke eendagskuikens die economisch niet interessant zijn.
HatchTech heeft momenteel meer dan 100 werknemers met een hoofdkantoor in Veenendaal. Daarnaast heeft HatchTech een installatie-servicekantoor in Oekraïne en verkoop-servicekantoren in Rusland en China. HatchTech werkt met een uitgebreid distributeursnetwerk in 25 andere landen om wereldwijd klanten te bedienen.

Programma
19:30 uur: inloop en ontvangst met thee/koffie
20:00 uur: welkom door de voorzitter MKB Valleiregio
20:15 uur: bedrijfspresentatie door Ellen Poodt Operationeel Directeur HatchTech en Martijn Haarman over innovatieve ontwikkelingen op het gebied van geslachtsbepaling in broedei vanuit Seleggt en evt. korte rondleiding in groepen)
21:30 uur: borrel en netwerken
23:30 uur: afronding

Locatie
HatchTech Experience Centre, Plesmanstraat 33, 3905 KZ in Veenendaal
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid!

Aanmelden
Meld je hier aan voor deze informatieve bijeenkomst.
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

We zien je graag op donderdag 25 oktober 2018

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!