Bedrijfsbezoek bij Ingenious, ondernemer van het jaar 2022

We brengen een bezoek aan Ingenious. Met de intrede van de economische crisis in de loop van 2008 had de traditionele vastgoedmarkt zijn beste tijd wel gehad. Het was de hoogste tijd voor een nieuwe denkwijze om het ontwikkelen van projecten en gebieden weer haalbaar en klaar voor de toekomst te maken. Daarom is op 1 september 2009 Ingenious opgericht.

Afgelopen september in de Basiliek Veenendaal mocht Ingenious de prijs in ontvangst nemen voor Ondernemer van het Jaar 2022 in de categorie MKB-Detailhandel. Volgens de vakjury was de prijs mede te danken “door haar bijdrage aan de bebouwde omgeving in Veenendaal met haar onderscheidende nieuwbouwprojecten, maar ook vanwege haar maatschappelijke inzet tot het behoud van erfgoed, monumenten en openbare kunstwerken met haar dochteronderneming Tomorrow”.

Oprichter en directeur Johan van den Essenburg zal tijdens dit bedrijfsbezoek een presentatie houden over zijn bedrijf en we krijgen een rondleiding.

Programma

19:30 Inloop
20:00 Opening door voorzitter
20:20 Presentatie door Johan van den Essenburg met rondleiding
21:15 Netwerken
22:30 Einde bijeenkomst

Locatie

Vendelier 6, 3905 PA Veenendaal

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Uiteraard is de parkeergelegenheid gratis te gebruiken voor de gasten.

Aanmelden

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Graag uiterlijk 19 mei a.s. aanmelden.
  • Heb je allergieën of dieetwensen? Dan kun je die doorgeven via <tkiyumarsi@schuiteman.com>.
  • Als je je wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt vóór 19 mei a.s. kan er € 30,- excl. btw voor administratiekosten in rekening worden gebracht.
  • Introducees zijn van harte welkom. De deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

We zien je graag op donderdag 25 mei bij Ingenious in Veenendaal!  

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!