Barilla kookworkhop

Dit jaar beginnen wij bij MKB Valleiregio met een Barilla kookworkshop, begeleid door een in Italië gecertificeerde topkok.

Rijn IJssel & Academia Barilla
Academia Barilla NL is een samenwerking tussen Academia Barilla, een vermaard opleidingsinstituut voor de authentieke Italiaanse gastronomie van de Barilla Group uit de Italiaanse stad Parma, en Rijn IJssel, regionaal opleidingscentrum in Wageningen.
Rijn IJssel is de enige school binnen de Benelux die deze opleiding van Italiaanse gastronomie mag aanbieden onder accreditatie van Academia Barilla.

De Barilla kookworkshop
Tijdens deze Italiaanse workshop, leren wij de geheimen van de Italiaanse gastronomie. Wat te denken van een ambachtelijke risotto of pizza of het bereiden van echt Italiaans ijs. Is het werk gedaan? Dan gaan wij tafelen en smullen terwijl de Italiaanse drankjes rijkelijk vloeien.

Aanmelden en spelregels
Er zijn deze workshop slechts 70 plaatsen beschikbaar. Deze 70 plaatsen zullen op volgorde van aanmelding op de site worden toebedeeld, vol=vol.
Meld je hier aan voor deze bijeenkomst.
Onderstaande aanvullende spelregels gelden:
• Deelname is gratis voor leden.
• Als je je wel hebt aangemeld en niet komt, brengen we € 50,- excl. BTW in rekening.
• Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 25,- excl. 
BTW (€ 30,25 incl. BTW). Vooraf over te maken op Bank NL04 INGB 0659 8423 51 ovv bijeenkomst 26 januari 2017. Word je die avond gelijk lid, dan wordt dit bedrag gekort op je lidmaatschap van € 225,- (excl. BTW).

Locatie en tijdstip
Tijdstip: Vanaf 17:00 uur ontvangen we je graag bij het Rijn IJssel College. Het programma begint om 17:30 uur met een Blind (D)eet.
Locatie: Marijkeweg 20 te Wageningen.
Parkeren: Kan op het terrein van RijnIJssel of tegenover op het terrein van Hotel de Nieuwe Wereld, Marijkeweg 5, er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Dieetwensen? stuur een e-mail naar info@mkbvalleiregio.nl.
We zien je graag op donderdag 26 januari 2017.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!