ALV

Tijdens deze bijeenkomst gaan we op bedrijfsbezoek bij DeliXL en houden we de ALV (algemene leden vergadering). We beginnen al vroeg op de avond, dus voor een hapje eten wordt gezorgd. Heb je speciale dieetwensen laat dit vooraf even weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Over DeliXL
Deli XL Ede is dé horeca totaalleverancier van de regio Food Valley. Van vers tot non-food leveren zij op maat gesneden concepten aan voor iedere doelgroep. Door hun persoonlijke benadering, no-nonsens mentaliteit en hoge servicegraad staan zij naast hun klanten. Dat maakt DeliXL de meest complete foodservice groothandel.. Erwin Bommerson (Manager Landelijk Verscentrum & Manager DKW Ede) geeft ons de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij dit mooie bedrijf in onze regio.

ALV
Naast het bedrijfsbezoek wordt de jaarlijkse ALV gehouden. Om je voor te bereiden op deze avond kun je de agenda en stukken 14 dagen voor de ALV via de website downloaden:

– Agenda 
– Notulen 2016 
– Jaarrekening 2016 
– Begroting 2017
– Kandidaten bestuur

Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om aanwezig te zijn bij de ALV, dit ene formele moment per jaar is erg belangrijk om de continuïteit van onze vereniging te borgen.

Aanmelden
Meld je hier aan voor deze bijeenkomst. 
Introducés zijn van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Vergeet je niet om je introducé ook aan te melden? De eerste avond is altijd kosteloos.

Programma & locatie
17:30 uur inloop en ontvangst bij DeliXL
18:00 uur welkom door voorzitter Annelyn de Boer en aansluitend stellen introducees zich voor
18:15 uur aanvang buffet
19:30 introductie en rondleiding DeliXL door Erwin Bommerson
20:30 Start ALV 
21:45 Start netwerkborrel
Locatie: DeliXL, Frankeneng 18, 6716 AA Ede 
Parkeren: kan op het terrein van DeliXL

We zien je graag op donderdag 20 april 2017.

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!