ALV en rondleiding Afas gebouw in Leusden

In 2021 opende het AFAS Theater haar deuren. Het theater met de kenmerkende koepel biedt ruimte aan 837 gasten. Het is het decor voor kleine en grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën. AFAS is een bedrijf van beweging én van weten waar het om draait. Namelijk: beter, makkelijker en leuker werken, met meer oog voor de maatschappij. Dit wil AFAS ook laten terugkomen in hun clubhuis en theater. Tijdens de rondleiding zie je hoe in het AFAS Theater hieraan met kunst invulling wordt gegeven.

Na afloop van de rondleiding kunnen we genieten van een buffet.

Algemene ledenvergadering (ALV)

In combinatie met deze bijeenkomst wordt de jaarlijkse Algemene ledenvergadering gehouden. Het bestuur vraagt iedereen nadrukkelijk om bij de ALV aanwezig te zijn. Dit is een belangrijke bijeenkomst om je betrokkenheid bij en de continuïteit van onze vereniging te versterken. Om je voor te bereiden op deze avond kun je de agenda, jaarcijfers, begroting en jaarplan en visie 2023/2024 en notulen 2022 downloaden.  

Heb je vragen of opmerkingen? Voor een soepel verloop van de vergadering ontvangen we die graag vooraf schriftelijk op info@mkbvalleiregio.nl en uiterlijk woensdag 19 april vóór 17:00 uur.

Programma

14.45 uur          Parkeren en verzamelen op terrein Bouwstede (Galvanistraat 1 te Ede)
15:00 uur          Vertrek met de BusSpecialist.nl naar Leusden
15:45 uur          Ontvangst en rondleiding in het AFAS gebouw
17:00 uur          Buffet
19:00 uur          Algemene ledenvergadering
20:00 uur          Netwerkborrel
21:00 uur          Vertrek uit Leusden naar Ede met de bus

Locatie

Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Uiteraard is de parkeergelegenheid gratis te gebruiken voor de gasten die op eigen gelegenheid reizen.

Aanmelden en Spelregels

  • MKB Valleiregio volgt het coronabeleid van de overheid.
  • Graag uiterlijk 13 april a.s. aanmelden in verband met de inkopen.
  • Heb je allergieën of dieetwensen? Dan kun je die doorgeven via <tkiyumarsi@schuiteman.com>.
  • Als je je als lid wel hebt aangemeld, niet komt en niet afmeldt vóór 13 april a.s., brengen we € 30 ,- excl. btw in rekening.
  • Introducees zijn van harte welkom, tegen betaling van € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw). Vooraf over te maken op NL31 RABO 0330 7914 19 o.v.v. bijeenkomst 20 april 2023. Deze kosten worden verrekend met het lidmaatschap indien men zich aanmeldt als lid.

We zien je graag op donderdag 20 april bij AFAS in Leusden!  

Het Bestuur

Bekijk de aanmeldingen!